Welcome to the Foder homepage.

Visitors not from Denmark or Norway please read :

Because these pages are intended for the members of the Foder family in Danmark and Norway (for now), you will only find Danish and Norwegian texts here !Velkommen til Foder familliens hjemmeside.

Denne side skulle gerne blive et spændende sted, med mulighed for at finde nyheder om diverse arrangmenter (rund fødselsdag, dåb, bryllup osv), information om stamtræ og de enkelte personer i famillien.

Har du gode ideer, foreslag eller bidrag til siden, så lad mig høre fra dig, du kan nå mig her :  .Historik


Dato
Beskrivelse
23-02-2001
Så lykkedes det omsider, efter et par års ventetid, at få Foder hjemmesiden online. Nu skal vi bare have lavet noget indhold.
22-05-2001
Nyt layout
28-05-2001
Billeder fra festen tilføjet
28-05-2001
Billeder & layout lagt på nettet
08-06-2001
Lidt rettelser i layout & flere adresser
02-05-2002
Så skete der lidt igen, nu kan du se vore alle sammen's stamtræ på nettet ! Endnu kun en tidlig version med omkring en tredige del af databasen, men det er da en start.
03-05-2002
En fejl i Microsofts Internet Explorer gjorde at mange ikke kunne se stamtræet, derfor har jeg nu rettet på siden så også brugere af Microsofts browser kan være med. Dette har dog gjordt billedet betydeligt større, og dermed langsommere at hente.
20-06-2002
Menu-punktet nyheder er blevet åbnet, her er det meningen at alle nyheder af generel interesse for familien skulle kunne findes. Jeg hører gerne fra dig hvis du har nogen nyheder som du mener vedkommer os alle !
20-12-2002
I forbindelse med at Foder siden skulle flyttes til en ny server, har den været nede i et par dage.

Hvis du havde en mail adresse på foder.dk skal du kontakte mig så du kan få en ny. 

Kim.

23-02-2003
Så er der et alternativ til den grafiske version af vores stamtræ. Fra i dag har du valget mellem den grafiske, og en lidt mere interaktiv version af vore stamtræ, lad mig høre hvad du synes om den !

Kim

11-06-2003
Foder festen 2003 blev afholdt d. 3-maj i Bjerreby forsamlingshus. vi var detsværre ikke så mange, men havde alligevel en hyggelig dag.

Nu kan du se nogle billeder fra festen.

24-09-2010
Efter lang tids hårdt arbejde, er det omsider lykkedes at få færdiggjort et helt interaktivt stamtræ. Her kan alle søge og få vist stamtræer for afdøde familiemedlemmer, alle med brugernavn kan se alle familiemedlemmer og kan også rette og tilføje personer. Vil du have fuld adgang skal du kontakte mig, så skal jeg få dig oprettet. Du kan få adgang til stamtræet via menuen til venstre.

Denne side blev sidst opdateret :